Meny

Elon Kopervik


Elon Kopervik

52 85 11 88

kopervik@elon.no

Åpningstider:

Mandag9:00 - 18:00
Tirsdag9:00 - 18:00
Onsdag9:00 - 18:00
Torsdag9:00 - 18:00
Fredag9:00 - 18:00
Lørdag9:00 - 15:00

Om oss


Elon Kopervik er en butikk med lange tradisjoner. Starten går helt tilbake til 1936. I dag er det 3. og 4. generasjon som driver butikken. Vårt mål har alltid vært god fagkunnskap god service og fornøyde kunder.

Elon Kopervik gir deg et bredt utvalg av hvitevarer. Ta en prat med en av våre eksperter for å finne den rette fryseboksen, oppvaskmaskinen eller kombiskap. Finn produktene du er interessert i på nett og se hva som er på lager.

Vi tilbyr også kyndig hjelp i jakten på den perfekte TV, DAB-radio, hjemmekino og mobiltelefon. For ikke å glemme våre gunstig prisede PCer og nettbrett.

 

Ønsker du SERVICE litt utenom det vanlige?

Når du kjøper hvitevarer hos oss hjelper vi deg med å sette produktene på plass, fjerner transportsikring og tar emballasje og dine kasserte produkter i retur. Prisen for dette innen Karmøy kommune er i de fleste tilfeller kun kr 300,- for levering av produkter inklusiv retur av defekte elektrovarer du vil kassere.

Når du kjøper tv hos oss setter vi det på plass, stiller det inn, viser deg hvordan det fungerer og tar emballasje og kasserte produkter i retur.

Når du kjøper mobiltelefon kan vi f.eks. flytte kontakter og annet fra gammel til ny mobil, lage nytt simkort, nytt abonnement eller endre ditt abonnement etter ditt ønske.

Når du kjøper pc kan du få hjelp til klargjøring og oppdatering av programvare, installere nye programmer eller eventuelt flytte programmer fra gammel, til ny pc. Har du en gammel pc, kom innom å få et gratis overslag over hva det vil koste å reparere eller oppgradere pc-en.

 

Bor du på Karmøy og trenger hjemmehjelp til data/pc oppsett?

Oppdatering av pc eller nettbrett, oppsett eller fornying av trådløst nett, legge inn ny programvare, fjerne virus, legge inn e-post, installasjon av printer osv. Kom innom og avtal tid så kan vi komme hjem å hjelpe deg.

NB! Vi tar også en del dataservice hos mindre bedrifter, til rimelige priser.

 

 

Belysning.

Vi prøver nå ut en ny spennende måte å kjøpe lamper på. I butikken har vi katalog og oversikt over et bredt spekter med lamper til hjemmet. Der du kan velge og vrake i flotte lamper. Når du så har bestemt deg bestiller vi lampene til deg og du henter de i butikken hos oss fraktfritt etter ca. en uke. Og det beste av alt – du får et stort utvalg å velge i og til rimelige priser.

Brukes på vår nettside.        Brukes på vår nettside_2

 

Velkommen til en hyggelig handel!

Bli medlem av vår nye kundeklubb


Elon kundeklubb

Dette får du som medlem i Elon kundeklubb

  • Faste lave priser på forbruksvarer
  • Gode medlemstilbud
  • Personlige råd og tips
  • Ukentlig nyhetsbrev